Nou Espai Solidari a Santa Coloma

Demà s’inaugura a Santa Coloma de Gramenet l’Espai Solidari, nou equipament destinat a impulsar la cooperació i la solidaritat.

Santa Coloma de Gramenet, 26 de juny de 2012-. Demà 27 de juny (19.30) l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, inaugurarà l'Espai Solidari, un nou equipament municipal destinat al treball i la promoció de projectes de cooperació, solidaritat i drets humans, i que està ubicat al carrer d'Enric Granados 7-11. L’alcaldessa estarà acompanyada per la regidora de Cultura, Solidaritat i Cooperació, Petra Jiménez, i la presidenta de la Casa de la Solidaritat, Joana Martínez.

Les noves instal·lacions seran la nova seu de la Casa de la Solidaritat i la Pau i estaran destinades a la ciutadania i a les entitats colomenques que treballen la difusió dels valors de la cooperació amb el Tercer Món i la cultura de la Pau. Alhora, l'Espai Solidari esdevindrà un nou punt d'informació perquè els colomencs i les colomenques es puguin implicar en accions i projectes solidaris impulsats des de la seva ciutat.

La Casa de la Solidaritat i la Pau es trasllada així de la seva seu del carrer d'Irlanda a aquest nou espai municipal. La motivació del trasllat respon al compromís de l’Ajuntament de donar resposta a les necessitats d'ampliació de l'Escola Serra de Marina, on es fan obres per dotar el centre d’una segona línia.

Impulsar la solidaritat

L'Espai Solidari, que disposa d'uns 200 m2, oferirà activitats adreçades a la ciutadania i programades per les entitats solidàries i per l'Ajuntament. En aquest sentit, hi haurà exposicions, trobades, cursos de formació i especialització, i debats, entre d'altres propostes, amb l'objectiu de promoure el treball i la reflexió de les associacions i de totes aquelles persones interessades en la cooperació i en els projectes solidaris.

Preguem la confirmació de l’assistència en la mesura del possible

 Fitxa resum de la convocatòria de mitjans

Acte:  Inauguració de l’Espai Solidari 
 
Data: Dimecres 27 de juny, a les 19:30 h
  
Lloc: Carrer d'Enric Granados 7-11, Santa Coloma de Gramenet (parada de metro Singuerlín L9)
  
Assistents:   
 -         L’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon

-         La regidora de Cultura, Solidaritat i Cooperació, Petra Jiménez

-         La presidenta de la Casa de la Solidaritat, Joana Martínez
 
    
Altres consideracions: Es prega la confirmació de l’assistència

 Per a més informació i/o contactes:

Servei de Comunicació

Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

(Dori Morillo/Ana Belén Pérez)

93 462 40 13 / 618 045 488
comunicacio@gramenet.cat