Mostra única de Pijuan a Santa Coloma de Gramenet

El Centre d’Art de Santa Coloma de Gramenet obre demà una exposició única d’obres d’Hernández Pijuan, un dels referents de l’art contemporani català.

ST-71. Guaix sobre paper Japó, 2005.

Santa Coloma de Gramenet, a 26 d’octubre de 2011. Demà dijous 27 d’octubre, a les 20.00, s’inaugura al Centre d’Art Contemporani Can Sisteré  la mostra d’Hernández Pijuan ‘Paisatges. Obra sobre Paper’, una exposició que només es podrà veure a la ciutat de Santa Coloma de Gramenet, fins el 27 de novembre.

Comissariada pel fill de l’artista, Joan Hernández, especialment per a Can Sisteré, l’exposició proposa, a partir del fil conductor de la relació de l’artista amb el seu entorn natural,  un recorregut per diferents tècniques sobre paper: guaix, aiguatintes, monotips i litografies.

Aquesta és la tercera mostra del cicle que Can Sisteré dedica a la relació entre art i natura. Anteriorment, s’han exposat “Paisatge Expandit”, de Jorge Zambrano, i “El jardín doméstico”, de Lusesita . Properament serà el torn de la mostra “Homo et Natura”, un projecte col·lectiu d’artistes colomencs.  

L’artista Hernández Pijuan

Hernández Pijuan (Barcelona 1931-2005) és avui un dels referents fonamentals de l’art contemporani català. En el seu currículum destaca una important trajectòria acadèmica, el reconeixement institucional al seu treball i les exposicions tant les internacionals com les organitzades als centres d’art més importants del país, com són el Museo Reina Sofía, el Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA) i el Museu de Bellas Artes de Bilbao, entre d’altres.

-          Podeu accedir al catàleg de la mostra ‘Paisatges. Obra sobre Paper’ en aquest enllaç: http://www.gramenet.cat/principal/lajuntament/serveis/cultura/arts-visuals/can-sistere/programacio-2011/hernandez-pijuan.html

-          Us adjuntem el cartell de la mostra i una imatge d’una de les seves obres que es podran veure a Can Sisteré.

-          Web de l’artista http://hernandezpijuan.org/

 

Centre d’Art Contemporani Can Sisteré

Carrer de Sant Carles s/n

Horari: de dimarts a divendres de 17.00 a 21.00, dissabtes d’11.00 a 13.30 i de 17.00 a 21.00 i diumenges d’11.00 a 13.30

 

Per a més informació i/o contactes:

Servei de Comunicació

Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

Ana Belén Pérez

618 045 488