L’Ajuntament de Santa Coloma signa dimecres un conveni per a la concessió de microcrèdits destinats a projectes empresarials

Us convidem a assistir aquest dimecres 29 de maig a les 11.30 hores a la sala de Govern de l’Ajuntament, a l’acte de signatura d’un nou conveni de col•laboració per facilitar el finançament de projectes empresarials a través de microcrèdits entre l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i Microbank.

Hi participaran l’alcaldessa, Núria Parlon; el director comercial de Microbank, Ramón Gatell, i el tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Ocupació i president de Grameimpuls, Carles Combarros.

La signatura d’aquest acord entre l’Ajuntament i Microbank establirà noves línies de finançament dirigides a persones físiques amb projectes d’autoocupació, professionals autonòms amb una renda anual de fins a 60.000€ i petites empreses amb menys de 10 treballadors i amb una facturació anual inferior a 500.000€. La finalitat d’aquest conveni és fomentar el desenvolupament del teixit productiu local amb la consolidació o ampliació de microempreses i iniciatives econòmiques i professionals per compte propi.


Us preguem la confirmació de l’assistència en la mesura del possible.


Fitxa resum de la convocatòria de mitjans


Acte        L’Ajuntament de Santa Coloma signa dimecres un conveni per a la concessió de microcrèdits destinats a projectes empresarials
        
Data:        Dimecres 29 de maig de 2013, a les 11.30 hores
        
Lloc:        Sala de Govern de l’Ajuntament
        
Assistents:       

-L’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon
-Director Comercial de Microbank, Ramón Gatell
-El tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Ocupació i president de Grameimpuls, Carles Combarros

        
Altres consideracions:        Es prega la confirmació de l’assistència en la mesura del possible


Per a més informació i/o contactes:

Servei de Comunicació
Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
(Dori Morillo/Ana Belén Pérez/Manu Sánchez)
93 462 40 13 / 618 045 488
comunicacio@gramenet.cat