Inicio de la plantada de cepos para la recuperación del patrimonio vitícola de Santa Coloma

El Ayuntamiento de Santa Coloma ha puesto en marcha el proyecto de recuperación de la viña d’en Sabater que ocupa media hectárea con finalidades experimentales y educativas.

Santa Coloma de Gramenet, a 27 de febrer de 2015. Santa Coloma de Gramenet, 27 de febrer de 2015.- El proper dimarts 3 de març, a les 10:00h, l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, acompanyada pel tinent d’alcalde de Promoció econòmica i president de l’empresa municipal Grameimpuls, Carles Combarros, i per representants de la Diputació de Barcelona, de l’Institut Català del Vi (INCAVI) i del Campus de l’Alimentació de la Universitat de Barcelona (UB), encapçalà l’inici de la campanya de plantació de ceps als antics terrenys de la vinya d’en Sabater , ubicats al Recinte Torribera d’aquesta ciutat.

L’activitat s’iniciarà a les deu del matí amb la presentació dels objectius d’aquest projecte de recuperació de la vinya a Santa Coloma, que ha posat en marxa l’Ajuntament a través de l’empresa municipal Grameimpuls i amb la col·laboració de l’INCAVI, i posteriorment es realitzarà una plantada de ceps a càrrec de les autoritats.

Els terrenys escollits per fer la plantació, ubicats al Recinte Torribera, han estat cedits per la Diputació de Barcelona i formen part d’una zona que es coneixia com la vinya d’en Sabater. Tenen una extensió d’1,2 hectàrees, de les quals es conrearà aproximadament mitja hectàrea.RESUM DE LA CONVOCATÒRIA

ActeInici de la plantació de ceps per a la recuperació de patrimoni vitícola de Santa Coloma de Gramenet
Data i horaDimarts 3 de març, a les 10 h
LlocPunt de trobada: aparcament del Complex Esportiu, situat a la part alta del recinte, al carrer de Castella s/n
Assistents

L’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon

El tinent d’alcalde de Promoció econòmica i president de Grameimpuls, Carles Combarros

Representants de la Diputació de Barcelona

Campus de l’Alimentació de la UB i de l’INCAVI

Altres consideracionsEs prega en la mesura del possible confirmar l'assistència
Per a més informació i/o contactesServei de Comunicació

Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, (Dori Morillo/Ana Belén Pérez/Manu Sánchez)
93 462 40 13 / 618 045 488
comunicacio@gramenet.cat
morilloga@gramenet.cat