Fuita de gas al carrer de Pompeu Pompeu Fabra

Els veïns de dos edificis del carrer de Pompeu Fabra esperen al Centre Cívic Riu que es repari la fuita de gas. L'alcaldessa, Núria Parlon, i diferents regidors i regidores acompanyen els veïns mentre treballen els operaris de Gas Natural.

Els veïns i les veïnes dels edificis dels números 63 i 65 del carrer de Pompeu Fabra de Santa Coloma de Gramenet han estat desallotjats aquesta tarda com a mesura de precaució degut a una fuita de gas detectada al carrer. S'ha activat el servei d'emergències i al lloc s'han personat efectius dels serveis de Bombers i de la Policia Local, així com l''alcaldessa Núria Parlon,que ha ofert als veïns acomodar-se a les dependències del centre cívic del seu barri, el Riu, proper al lloc esmentat, mentres durin els treballs de reparació que ja realitzen operaris de la companyia del gas.

S'estima que la reparació pot estar resolta en unes dues hores. Sobre les 19.30 hores, al centre cívic del Riu, al carrer de Lluis Companys, esperaven la reparació de la fuita, a més de l'alcaldessa i diversos regidors, unes vint persones afectades per aquesta incidència en la que sortosament no s'ha registrat cap desgracia personal.