Diumenge, Festival Holi al parc de Can Zam de Santa Coloma

El parc de Can Zam de Santa Coloma s’omplirà diumenge

amb els colors i la cultura hindú del Festival Holi Barcelona.

Santa Coloma de Gramenet, a 22 maig de 2017.- El diumenge 28 de maig el parc de Can Zam de Santa Coloma de Gramenet acull, d’11 a 18.30 hores, la setena edició del Festival Holi Barcelona, un esdeveniment festiu multicolor per celebrar l’estació de la primavera i gaudir d’aquesta tradició cultural hindú.

L’associació cultural del Sur d’Àsia Sangam i el grup de dansa Bollywood Sitare, en col•laboració amb l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, organitzen aquesta gran festa de la Índia que inundarà de color i activitats el recinte de Can Zam, per reflectir alhora la unió de cultures que dia a dia conviuen a l’àrea metropolitana.

L'esdeveniment es realitza a l'aire lliure i l'entrada és gratuïta. Tothom que vulgui està convidat a participar en aquesta gran festa popular asiàtica, que se celebra per primer cop a Santa Coloma de Gramenet i que enguany començarà a les 11h del matí amb actuacions de dansa Bollywood.

Milers de persones a la llançada de pols de flors multicolor

Un dels moments estel•lars del Festival Holi és la llançada a l’aire de quilos de pols de pètals de flors per part del públic assistent, més d’un miler de persones segons estima l’organització. Hi haurà llançades de pigments colorejats (gulaal) cada hora, en total sis, a les 13h, 14h, 15, 16h, 17h i 18h. Es recomana assistir amb roba vella, preferiblement de color blanc, per seguir aquesta tradició hindú i perquè destaquin més els colors.

Els assistents també podran ballar al ritme del Dj Badal, director de Bollywood Sitare, que fusionarà temes tradicionals indis amb hits de Bollywood en una sessió de ball a l'aire lliure. Al llarg del dia també actuaran 15 companyies de dansa i més de 200 ballarins procedents de tot Catalunya.

El Festival és d'entrada lliure i de caràcter familiar. Els organitzadors esperen que grans i petits gaudeixin i s’emplenin de colors sense distinció de raça, classe social, edat o sexe. Tal i com marca la tradició i el simbolisme del Holi a l'Índia. "Sent de colors tots som iguals".

**Us adjuntem arxius amb una imatge del darrer Festival Holi Barcelona (foto de Pedro Rufo Martín) i el cartell d’enguany


Per a més informació sobre el Festival Holi Barcelona- Can Zam 2017:

www.holibarcelona.com
www.facebook.com/HoliBarcelona
i a www.gramenet.cat

**Servei de Comunicació
Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
(Dori Morillo / Ana Belén Pérez)
93 462 40 13/618 045 488
comunicacio@gramenet.cat
premsa.comunicacio@gramenet.cat


**Premsa Bollywood Sitare
Mireia: 622 816 677
bollywoodsitareinfo@gmail.com