Demà es posa en marxa un espectacle de llums nadalenques al parc fluvial del Besòs

Demà 23 de desembre a les 18.00 hores es posa en marxa al parc fluvial del riu Besòs, al costat del pont de Can Peixauet de Santa Coloma de Gramenet (carrer Potosí en la llera de Barcelona) un espectacle lumínic nadalenc que es repetirà diàriament i de manera cíclica, quan es faci fosc, fins al proper dia 8 de gener.

Demà 23 de desembre a les 18.00 hores es posa en marxa al parc fluvial del riu Besòs, al costat del pont de Can Peixauet de Santa Coloma de Gramenet (carrer Potosí en la llera de Barcelona) un espectacle lumínic nadalenc que es repetirà diàriament i de manera cíclica, quan es faci fosc, fins al proper dia 8 de gener.  El projecte, que es basa en un sistema de projectors robotitzats, ha estat realitzat pel Consorci del Besòs en col·laboració amb l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

Per tal de millorar l’espectacle visual, les lluminàries urbanes de la zona s’apagaran per afavorir un espai de foscor i gaudir de l’ambient i les formes que crearan les llums de colors que sortiran del pont de Can Peixauet i il·luminaran els marges del riu en aquesta zona.

Us convidem especialment a ser presents demà 23 de desembre, a les 18.00 hores al costat del pont de Can Peixauet.