Comedia sobre la crisis mañana en el Teatre Sagarra

El Teatro Sagarra de Santa Coloma de Gramenet ofrecec mañana ‘Aventura!’, la ácida comedia sobre la crisis de T de Teatre.

T de Teatre amb Aventura!

Santa Coloma de Gramenet, a 10 de maig de 2013.- Demà dissabte 11 de maig, a les 21:00h, la companyia T de Teatre actua al Teatre Josep Maria de Sagarra de Santa Coloma de Gramenet (carrer de Lluis Companys, 27) amb el seu darrer muntatge, Aventura!

Aquesta comèdia és la història de sis socis de Barcelona, que tenen una empresa que no va malament però que, en rebre una oferta de compra per part d’una empresa xinesa, decideixen vendre-la. El problema és que no venen l’empresa, sinó una de les sòcies.

L’autor i director, Alfredo Sanzol, assenyala que, en aquesta obra, “hi he abocat els fantasmes i l’angoixa que em produeix la realitat social que ens envolta”. Sanzol es pregunta si tindrem intel·ligència per gestionar la crisi: “El problema — diu— és el ‘campi qui pugui’ i la desorganització. I Aventura! tracta d’això”.

La companyia T de Teatre, formada per Mamen Duch, Marta Pérez, Carme Pla, Albert Ribalta, Jordi Rico i Àgata Roca, va assolir un gran èxit a TV3 amb la sèrie Jet lag

L’espectacle Aventura! ha passat pel Teatre Lliure i el Festival Temporada Alta i ha rebut bones crítiques de la premsa especialitzada. El preu de les entrades per a la funció de dissabte al Teatre Sagarra és de 18 euros, amb els descomptes habituals.

Us adjuntem una imatge de T de Teatre

17 de maig: “De verden cuando” amb Millán Salcedo

D’altra banda, el Teatre colomenc ha posat a la venda les entrades per veure Millán Salcedo, excomponent de Martes y Trece, que hi actuarà el dia 17 amb el muntatge De verden cuando. El preu és de 18 euros. Les localitats les podeu demanar al Tel-entrada (www.telentrada.com). També us adjuntem una imatge. Més informació, a www.gramenet.cat i a www.teatresagarra.cat


Per a més informació i/o contactes:

Servei de Comunicació

Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

(Dori Morillo/Ana Belén Pérez)

93 462 40 13 / 618 045 488
comunicacio@gramenet.cat