Mes seleccionat

El Teatre Sagarra de Santa Coloma presentarà el diumenge l’espectacle ‘Liturgia flamenca’ de Rafael Amargo i Iñaki Márquez.

Llegir més

La xerrada "Salut i Gènere: l’actualitat d’un repte" es fa el dimarts 28 (18.00) a la Biblioteca Singuerlin- Salvador Cabré.

Llegir més

La Plaça de la Vila i la Plaça del Rellotge esdevenen els eixos centrals de la festa del llibre i la rosa amb una gran participació ciutadana en tots...

Llegir més

Aquest dimarts 7 es fa una jornada formativa sobre coeducació a la Biblioteca Singuerlín amb una conferència de la sociòloga Marina Subirats.

Llegir més

El divendres 24 (21.00), concert de Abel Tomàs, violí; Arnau Tomàs, violoncel i Bernat Bofarull, viola, amb entrada lliure.

Llegir més

Als patis de les escoles Wagner i Beethoven del Fondo s'organitzen activitats lúdiques cada cap de setmana, en horari de matí i tarda.

Llegir més

El dimarts 14 (19.30) es farà a Can Sisteré una jornada de difusió del programa REEMPRESA, en el marc de les iniciatives de l’Ajuntament per impulsar...

Llegir més

En el marc del programa europeu Leonardo Da Vinci el Consell Comarcal ofereix cinc beques per a joves del Barcelonès Nord.

Llegir més

Treball als barris és un programa que es realitza per sisena vegada a Santa Coloma i que té com a objectiu afavorir la creació de llocs de feina i...

Llegir més

L'activitat ha proporcionat eines als restauradors i especialistes per elaborar una oferta adaptada a la població que presenta algun tipus...

Llegir més