Presentació del punt REEMPRESA a Santa Coloma

El dimarts 14 (19.30) es farà a Can Sisteré una jornada de difusió del programa REEMPRESA, en el marc de les iniciatives de l’Ajuntament per impulsar l’economia local.

El proper dimarts 14 de maig, a les 19:30 hores, a la sala d’actes del Centre d’Art Contemporani Can Sisteré s’organitzarà una jornada de difusió del programa REEMPRESA.

El passat mes d’abril, i en el marc de les iniciatives que l’Ajuntament de Santa Coloma està executant per impulsar l’economia local, es va oficialitzar a la Sala de Govern l’acte de signatura de l’acord de col·laboració entre el consistori, la Diputació de Barcelona i la patronal CECOT,  amb l’objectiu d’implantar un punt REEMPRESA a la ciutat.

REEMPRESA és una iniciativa original i innovadora per dotar al clàssic “traspàs” d’un protocol professional i confiable  que permeti tant al cedent del negoci com al reemprenedor/a que vol agafar la gestió, treballar en un marc que garanteixi transparència i serietat. La idea és dotar d’eines al procés de cessió del negoci per no començar de zero i agafant el relleu d’un projecte empresarial ja existent per rellançar-lo, consolidar-lo i fer-lo créixer amb un nou talent.

Enfortiment del teixit empresarial de la comarcal

L’objectiu de REEMPRESA interactua transversalment amb l’enfortiment del teixit empresarial del Barcelonès Nord, el foment  de l’ocupació al territori, la dinamització del comerç local i evita el tancament de negocis viables per causes alienes a les seves potencialitats (jubilacions, trasllats de domicili, malaltia, canvis d’activitat, etc.).

L’acte de presentació del nou punt REEMPRESA-Santa Coloma estarà obert a totes les persones interessades en aquesta iniciativa. La jornada serà presidida per l’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, el tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Ocupació i president de Grameimpuls, Carles Combarros i el president de la CECOT, Antoni Abad. Es realitzarà també una presentació tècnica per conèixer amb més detalls com funciona el programa.

La inscripció per assistir a la presentació s’ha de realitzar abans del proper dilluns 13 de maig a les 20 hores. Pot fer-se per telèfon (93 466 52 24) o bé per correu electrònic a l’adreça cue@grameimpuls.cat especificant a l’assumpte “Inscripció acte REEMPRESA”.