Xerrada sobre la gelosia dintre del Pla Educatiu d'Entorn

Des del Pla Educatiu d’Entorn us recordem que el dijous 28 de maig, a la biblioteca de Can Peixauet ( Av. Generalitat, 98-100) a les 15.15 h. tindrà lloc la xerrada LA CURA, EL DESENVOLUPAMENT I L’EDUCACIÓ DE LES CRIATURES: LA GELOSIA!, a càrrec de Maite Xarrié, psicòloga de la Fundació Pere Tarrés.

El desenvolupament de les criaturas comporta estructuralment passar per  estats de gelosia i d’enveja,  l’objectiu de la xerrada és orientar a les famílies per tal que els infants amb l’acompanyament dels adults tinguin una millor oportunitat d’aprenentatge i creixement: Des de que ha nascut la meva germaneta només estàs per ella…!! Jo vull el cotxet que té en Pep encara que sigui igual que el meu!...

Haurem de diferenciar la gelosia i l’enveja; dos passions humanes. Com es manifesta la gelosia? Com podem ajudar als fills a afrontar la gelosia i l’enveja?

Aquesta activitat està inclosa dintre del programa “ Crèixer amb tu” de la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania de la Generalitat de Catalunya i és oberta a la participació de totes les famílies i professionals interessats de tots els centres educatius de Santa Coloma de Gramenet.