Xerrada sobre el colesterol i nova unitat de cirurgia plàstica a l'Esperit Sant

La Fundació Hospital de l'Esperit Sant farà una xerrada sobre com combatre el colesterol dimarts 7 de febrer (19.00) a la Torre Balldovina. L'hospital colomenc també ha posat en marxa una nova Unitat de Cirurgia Plàstica.

"El colesterol: un enemic a vèncer" és el títol de la xerrada que la Fundac¡ó Hospital l'Esperit Sant amb la col·laboració de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet  ha preparat per dimarts 7 de febrer, a les 19.00 hores, a la Torre Balldovina (plaça Pau Casals, s/n) de la nostra ciutat.

Aquest acte forma part del Programa de difusió d'hàbits saludables posat en marxa per aquesta fundació el març de 2009 amb l’objectiu d’oferir informació i consells preventius de salut a la ciutadania de Santa Coloma

La Dra. Mª Jesús Adrián, metgessa internista del Servei d’Urgències i de la Unitat d’Hipertensió Arterial, explicarà com prevenir l’acumulació d’aquesta substància a la sang i com controlar-la en cas de tenir-ne. Presentaran l’acte la Dra. M. Teresa Esteva,directora gerent de la FHES, i la Sra. Cristina Cerrato, Regidora de Salut, Gent Gran i Relacions amb les Entitats Ciutadanes de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

Nova unitat de cirurgia plàstica

La Fundació Hospital Esperit Sant (FHES) ha iniciat també  l’activitat de la Unitat de Cirurgia Plàstica i Estètica, que ofereix un ampli ventall de tractaments tant quirúrgics com de medicina estètica antienvelliment. La Dra. Nélida Grande, cirurgiana plàstica que des de fa anys lidera la Unitat de Cirurgia Reparadora de l’Hospital, n’és la responsable.
La Unitat ofereix tractaments de cirurgia plàstica i estètica, específicament de cirurgia de la mama, del contorn corporal, de cirurgia íntima i facial. La cartera de serveis inclou, a més, teràpies de medicina estètica antienvelliment, com aplicació de toxina botulínica (Bòtox), correcció d’arrugues mitjançant Lipoestructura i Àcid Hialurònic, mesoteràpia facial, correcció de cicatrius, eliminació de taques cutànies i rejoveniment facial i corporal.

Servei d'atenció privada

Aquesta activitat forma part de la cartera de serveis d’atenció privada que ofereix la FHES i es desenvolupa amb totes les garanties de seguretat i confort que suposa treballar en un entorn hospitalari. La Unitat està oberta els dimarts a la tarda, de 16 a 20 hores. Per sol·licitar cita prèvia cal trucar al telèfon 93 386 02 02 – Ext. 5050 o bé escriure un correu electrònic a l’adreça atencioprivada@hes.scs.es.