Xerrada sobre drogues dintre del Pla Educatiu d'Entron

Des del Pla Educatiu d’Entorn us recordem que el dimecres 3 de juny, a l’IES Can Peixauet ( c. de Mn. Jacint Verdaguer, 12-14) a les 18h., tindrà lloc la xerrada CONECTA AMB ELS TEUS FILLS: PARLEM DE LES DROGUES. ACTUEM!, a càrrec del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

A fi de prevenir els problemes relacionats amb el consum de certes substàncies, el paper dels pares i les mares és vital. Durant la sessió, una persona experta de l’àmbit de l’educació i la salut, us aportarà coneixements i us oferirà eines pràctiques per afrontar la tasca educativa quotidiana i així prevenir el consum de drogues i algunes conductes de risc.

La prevenció de les conductes de risc, cal iniciar-la ja des dels primers anys, no hem d’esperar a trobar-nos amb el problema per actuar. Cal saber com fomentar el diàleg, l’autoestima, les habilitats per afrontar la vida.

L’objectiu de la xerrada és fomentar en els vostres fills i filles el desenvolupament d’habilitats i estratègies per afrontar aquestes situacions i la promoció d’hàbits saludables.

Aquesta activitat està inclosa dintre del programa “ Aprendre amb tu 2009” de la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania de la Generalitat de Catalunya i és oberta a la participació de totes les famílies i professionals interessats de tots els centres educatius de Santa Coloma de Gramenet.