Xerrada "Menjar sa per viure més i millor"

La Fundació Hospital de l'Esperit Sant organitza aquesta sessió el dimarts 12 a la Torre Balldovina (19.00) en el marc del Programa de difusió d'hàbits saludables.

El Programa de difusió d'hàbits saludables de la Fundació Hospital Esperit Sant (FHES ) viurà un nou acte el proper dimarts 12, a les 19.00, amb la xerrada "Menjar sa per viure més i millor" a la Torre Balldovina (Plaça Pau Casals s/n). Faran la presentació la directora gerent de la Fundació, M.Teresa Esteva, i la regidora delegada d'Infància, Joventut i Salut de l'Ajuntament de Santa Coloma, Laia Tordera.

Els ponents seran la doctora Margarida Ferrer, de la Unitat d'Endocrinologia del Servei de Medicina Interna i Carme Sánchez, dietista de la Unitat d'Endocrinologia.  

El Programa de difusió d’hàbits saludables

La FHES va posar en marxa, el març del 2009, el Programa de difusió d’hàbits saludables, amb l’objectiu d’oferir informació i consells preventius de salut a la ciutadania de la mà dels professionals del centre. Aquest Programa permet refermar la relació amb els ajuntaments de la zona de referència i potenciar, especialment, els lligams comunicatius amb federacions, associacions de veïns i altres institucions l’entorn.

El Programa suposa la consolidació de la política de comunicació de la FHES amb el seu entorn més immediat, que es va iniciar a finals del 2004. Així, la FHES dóna una resposta de proximitat, compromís, accessibilitat i  transparència a l’usuari, que és la seva raó de ser. Actualment, el Programa es desenvolupa a les poblacions de Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià del Besòs, on la FHES treballa amb els ajuntaments per organitzar les xerrades i activitats. A l’hora de planificar aquestes sessions, es busquen temes atractius i actuals, d’interès per a la ciutadania.

En definitiva, el Programa de difusió d’hàbits saludables és una eina més per aconseguir la fidelització del ciutadà i fer de la FHES l’Hospital de l’entorn.