Voluntariat colomenc per a la setena edició del festival Open House

La ciutat de Santa Coloma de Gramenet tornarà a participar, per setè any consecutiu, en el festival d’arquitectura 48h Open House BCN, que se celebrarà els dies 26 i 27 d’octubre.

Aquesta activitat és possible gràcies a les més de 1000 persones voluntàries i col·laboradores que s'impliquen amb l’arquitectura, l’urbanisme i el disseny de la ciutat per mostrar-la al públic. 

Els dos dies del festival diversos edificis i espais tradicionalment tancats obriran les seves portes per permetre a totes les persones interessades conèixer la seva història i les seves característiques constructives. Hi haurà servei de guia i atenció en tots els punts del festival. És per això que es fa una crida a la ciutadania colomenca a gaudir d'aquest projecte de ciutat que reconeix l'arquitectura com un tret cultural i a participar-hi també com a persones voluntàries per a les diverses tasques d'acompanyament i atenció. Per formar-ne part de l’Open House només cal disposar d’unes hores, un o els dos dies de festival, i tenir ganes de contribuir a la difusió de la cultura arquitectònica de la nostra ciutat i de les ciutats de l’entorn.

Més informació i inscripcions: www.48hopenhousebarcelona.org