Visita guiada a l'exposició ‘Gest de la natura’ de Miquel Barceló

Del 4 de juny al 25 de juliol, s'exposarà al Centre d'Art Can Sisteré «Gest de la natura», una retrospectiva de l'artista mallorquí Miquel Barceló.

Durant la inauguració, el 4 de juny (20 h), es farà una visita guiada a càrrec de la comissaria, Antonella Montinaro. Les persones interessades a assistir-hi, s'han d'inscriure enviant un correu a: cultura@gramenet.cat.

«Gest de la natura» ofereix una selecció d'obra gràfica dels anys noranta de Barceló influenciada pels seus viatges a Àfrica, i especialment a Mali. Una ocasió per endinsar-se en l'univers de l'internacionalment reconegut artista que, entre altres distincions, compta amb el premi Príncipe de Asturias de las Artes 2003, o el recent Premio Nacional de Arte Gráfico 2014. Can Sisteré segueix així una de les seves línies de programació que pretén apropar a la ciutadania les obres d'artistes referents de l'art contemporani.

Per tal d'acomplir les mesures bàsiques sanitàries amb motiu de la Covid-19, hi ha control d'aforament, gel hidroalcohòlic, i és obligatori l'ús de la mascareta.