Visita a les obres del Centre i del Mercat Sagarra

L’alcaldessa de Santa Coloma encapçalarà una visita d’obres per donar a conèixer remodelació del centre comercial i del Mercat Sagarra.

El Mercat Sagarra, abans de la reforma

Santa Coloma de Gramenet, 23 de setembre de 2014.- El proper dijous 25 de setembre, a partir de les 10:00h, l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, encapçalarà una visita als carrers del centre d’aquesta ciutat que actualment es troben en la darrera fase d’obres de remodelació per convertir-se en zona de preferència pels vianants, i al Mercat Municipal Sagarra, també en el tram final d’una reforma integral.

L’objectiu de la remodelació de l’àmplia zona del centre de la ciutat (20.181 m2) que està portant a terme l’Ajuntament és afavorir la mobilitat i l’accessibilitat de les persones, la pacificació del trànsit rodat i la dinamització del comerç de proximitat. La renovació del Mercat Municipal Sagarra atén a l’actualització de les seves instal·lacions –amb 81 anys de vida- per fer-les més confortables, millorar la mobilitat interior i respondre a les necessitats actuals, tant de les persones paradistes com de les consumidores.

 

ActeVisita d'obres de la darrera fase de la remodelació del centre comercial i del Mercat Municipal Sagarra de Santa Coloma
Data i horaDijous 25 de setembre a les 10:00h
LlocPunt de trobada: porta de l'Ajuntament, a la plaça de la Vila (L1 de metro)
AssistentsL'alcaldessa Núria Parlon