Utilitzeu el servei de recollida de mobles i estris vells a domicili

L'Ajuntament vol recordar la necessitat d'utilitzar el servei gratuït a domicili de recollida d'objectes voluminosos i insisteix en evitar l'abandonament d'estris vells al carrer. Les ordenances municipals sanciona aquest comportament amb multes tant a particulars com a comerços.

Amb l’arribada dels mesos de calor són moltes les famílies de la ciutat que es decideixen a fer reformes a les seves llars i, en molts casos, a fer canvis de mobiliari. Per tal d’evitar que aquestes reformes provoquin l’abandonament de mobles o estris vells a la via pública, l’Ajuntament recorda que les ordenances municipals prohibeixen aquestes actituds que, fins i tot, comporten sancions amb multes de 175 € per persona i 250 € si la infracció la provoca un establiment comercial.

En benefici de la rendibilitat del treball que realitzen els serveis de neteja tots els dies de l’any, cal recordar que n’hi ha un altre que recull de manera gratuïta i a domicili els objectes voluminosos (matalassos, mobles vells, electrodomèstics...). Aquest servei s’ha de demanar trucant al telèfon 93 3857312 (de dilluns a dijous de 8.00 a 18.00 h i els divendres de 8.00 a 14,30 hores).