UNED i UB inicien curs amb 2.585 alumnes a Santa Coloma

A Santa Coloma, el curs 2021-2022 s’ha iniciat amb un total de 2.585 alumnes a les dues institucions universitàries ubicades al recinte Torribera: la Universidad Nacional de Educación a Distancia (UNED) i el Campus de l’Alimentació de la Universitat de Barcelona (UB).

L’oferta d’estudis de la UNED a la ciutat inclou els graus de Psicologia, Educació Social, Pedagogia, Dret i Treball Social. També ofereix estudis de màster en aquests àmbits i en altres com ara Filosofia, Filologia, Ciències, Enginyeria Industrial i Informàtica, o Econòmiques i Empresarials; a més de cursos d’accés directe a la universitat per a persones majors de 25 i 45 anys i la possibilitat d’estudiar anglès al Centre Universitari d’Idiomes a Distància (CUID).

En total, la seu de la UNED a Santa Coloma té actualment un total de 1.643 estudiants, dels quals el 71,3% són dones i el 28,7% homes.

Pel que fa a l’alumnat del Campus de l’Alimentació de la UB, aquest curs compta amb un total de 942 persones en els estudis de grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments, Nutrició Humana i Dietètica, i Ciències Culinàries i Gastronòmiques; de màsters de Seguretat Alimentària i de Nutrició en l’activitat física i l’esport, i del programa d’Alimentació i Gastronomia de la Universitat de l’Experiència. D’aquest alumnat, el 68,7% són dones i el 31,3 % homes.

Entrega de diplomes honorífics a la UNED-Barcelona

La UNED de la província de Barcelona va inaugurar el curs 2021-2022 el 6 de novembre a la seu del districte de Nou Barris en un acte en què es van lliurar els diplomes honorífics a l’alumnat graduat el curs anterior. Hi va assistir la segona tinenta d’alcaldessa d’Economia, Serveis Interns, Treball, Universitats, Innovació i Transparència, Blanca Padrós, com a delegada de l’alcaldessa, Núria Parlon, que és actualment la presidenta del Consorci Universitari del Centre Associat de la UNED Província de Barcelona. Durant el curs 2020-2021, s’han graduat 130 persones i 5 més han finalitzat els seus estudis de màster universitari.