Una víctima mortal a causa de l'enfonsament d'un edifici aquesta matinada al carrer de Mn. Jacint Verdaguer

Una senyora d'avançada edat ha mort a causa de l'enfonsament de l'edifici on vivia. Els bombers treballen hores d’ara en el desenrunament de l’edifici ubicat al número 79 del carrer de Mn. Jacint Vedaguer, on aquesta matinada ha cedit la teulada provocant un enfonsament interior.

Sobre les 6.50 del matí i per causes encara desconegudes, la teulada de l’edifici ha cedit enfonsant-se i arrossegant les 3 plantes de l’edifici fins el sostre del bar que hi ha a peu de carrer.

En el moment dels fets, 15 persones s’hi estaven al bar. En sentir el fort soroll totes elles han sortit al carrer, sans i estalvis. No és el cas d’una veïna d’avançada edat, el cos de la qual ha estat localitzat entre la runa sobre les 10.45 del matí. Un altre veí de l’edifici ha estat ingressat en un centre hospitalari. Els veïns de l’altra planta no hi eren al seus habitatges i han estat localitzats per l’Ajuntament. Aquest edifici va ser construït als anys 60.

Al lloc dels fets s’han desplaçat 30 bombers, 20 agents de la Policia Local de Santa Coloma de Gramenet, 10 Mossos d’Esquadra, 12 sanitaris del Servei d’Emergències, així com personal de Creu Roja, tècnics municipals del servei d’Urbanisme i un equip d’assistència psicològica.

L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet ha rebut el suport de la Generalitat de Catalunya, a través de la vicepresidenta Joana Ortega; i del president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué.