Una programació diversa i de qualitat a l'Auditori

L’Auditori Can Roig i Torres, que celebra el 10è aniversari, estrena la programació aquest divendres 10 (21h) amb el IV Festival del Blues.

El IV Festival de Blues de Santa Coloma de Gramenet obrirà la proposta d’aquest semestre de l'Auditori (divendres 10 de febrer, 21 hores) amb un homenatge a les grans dames del gènere, a càrrec de Big Mama & Sister Marion. També hi serà la cantant Oneida James el dia següent, el dissabte 11 a les 21 hores. Can Roig i Torres albergarà un tribut particular a la desapareguda Edith Piaf, un dels mites de l’escena cultural francesa.

Pel que fa a la música clàssica, cal destacar l’actuació a dos pianos de la instrumentista australiana Diane Baker i el barceloní Xavier Pardo, el concert de Dalia Quartet, jove formació d’instrumentistes de corda, així com el recital de violí i piano de Kostadin Bogdanoski i Astrid Steinschaden.

L’Escola Municipal de Música és una part clau de la programació. No hi faltaran els tradicionals concerts de ¾, les Matinées Musicals dels diumenges, les actuacions de músics emergents, les produccions de l’Escola i els concerts de l’alumnat. El talent musical colomenc estarà representat de manera molt especial per Rafael Bueno, cantaor de dilatada carrera que s’ha fet popular per la seva participació en el programa televisiu La voz.

Les entrades ja estan a la venda a www.ticketea.com i a la taquilla del Teatre Sagarra els divendres de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 h. Els preus són assequibles i es mantenen els descomptes habituals.