Una mirada a l'experiència emprenedora de les dones

La Regidoria de Polítiques d'Igualtat de Gènere i l'empresa municipal Grameimpuls organitzen a partir d'aquest dilluns 6 un curs gratuït de Wordpress i planes web.

La Regidoria de Polítiques d'Igualtat de Gènere de l’Ajuntament i el Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls organitzen durant el mes d'octubre el taller Blog i Planes Web per a dones emprenedores on la consultora colomenca Noemí Jansana ensenyarà com fer ús del Wordpress per crear un blog propi i explicarà com obtenir un espai a la xarxa. Aquesta formació tindrà una durada de 15 hores i s'impartirà els dies 6, 8, 13, 15, 20 i 22 d'octubre al Centre d'Empreses Can Peixauet (av. Generalitat, 99-101) en horari de 14:15 a 16:45.

L'assistència a la formació és totalment gratuïta però les places són limitades. La inscripció pot realitzar-se a través del telèfon 93 466 52 24, presencialment al Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls,SA (Av. Generalitat, 99-101) o enviant un correu electrònic amb les seves dades a l'adreça formacue@grameimpuls.cat.