Una cita amb la història

Santa Coloma recuperarà aquest diumenge el futbol de categoria nacional si la Fundació Esportiva Grama concreta l'ascens a Tercera Divisió al Nou Municipal davant del Sant Cugat, amb entrada gratuïta.

Aquest diumenge 13 (11:45 hores) la Fundació Esportiva Grama rep al Sant Cugat al Nou Municipal de Santa Coloma en partit corresponent a la jornada 36 del Grup 1 de Primera Catalana. No és un partit qualsevol per el primer equip de l'entitat colomenca. Només amb un empat, sumant un punt, l'equip que entrena José Antonio García Escribano pujarà directament a la Tercera Divisió en el que serà el quart ascens consecutiu de l'entitat que presideix Antonio Morales. Un fet insòlit al futbol català.

El partit serà gratuït, per tant hi haurà portes obertes al Nou Municipal, per facilitar l'accés de la ciutadania a un esdeveniment que pot ser històric per a l'esport de Santa Coloma. Des de la Fundació es fa una crida a omplir el camp per gaudir-ho.Amb aquest ascens, el futbol colomenc recuperaria la categoria nacional, perduda fa unes temporades, i tornaria a tenir un representant en la darrera divisió estatal del futbol espanyol. Una categoria que obre les portes a disputar la Copa del Rei i també dóna accés al futbol professional, la Segona Divisió "B", als quatre primers classificats de cada temporada, mitjançant la disputa de les eliminatòries del play off final.