Un total de 24 comparses desfilaran dissabte en la Gran Rua de Carnaval

Aquest cap de setmana tindrà lloc una nova edició del Carnaval, una de les festes més multitudinàries. Col·locada immediatament abans de la quaresma cristiana, el Carnaval combina la força de la tradició amb una iconografia creativa i particular.

A la nostra ciutat, les disfresses es deixaran veure avui, 4 de març, en un ball a la plaça del Rellotge (18.00) organitzat pel Centre de Recursos Infantils i Juvenils Rellotge XXI. Demà, dia 5 serà el moment de la Gran Rua. La concentració de les comparses tindrà lloc a les 17.30 hores a la plaça del Rellotge, i 30 minuts més tard serà la sortida.

La desfilada anirà pels carrers de Mossèn Jacint Verdaguer, Sant Just i per l’avinguda de la Generalitat fins a la plaça de la Vila. L’arribada es produirà previsiblement a les 20.00 hores, i després es lliuraran els premis. Les 24 comparses que hi participen són aquestes: Escuela de Danza Yolanda Valero, Farándula, Wakacalvet, Quins Pebrots, Los sandwitches del Buenoyqué!, Barcino, Club Petanca Can Mariner, Los elfos del bosque, Los pretorianos de Riu Nord, El bosque, Trabajadoras familiares, Davant la crisi, un somriure!, El circ, Esplai l’Espurna, Les bruixes del Besòs, Las divinas del Moulin Rouge, Los piratas, Cuidem la natura, Piruletas, Camí de l’infern, El teatre de la crisi, Homus castelleriens, Fotur fotut i S-Art Dance.

L’endemà, dia 6, serà el torn dels més petits. Hi haurà una gran festa (plaça de la Vila, 12.00) que animarà la companyia Encara Farem Salat.

<iframe src="http://www.facebook.com/plugins/likebox.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FSantaColomaAlCor&amp;width=292&amp;colorscheme=light&amp;show_faces=false&amp;stream=false&amp;header=true&amp;height=62" style="border: medium none; overflow: hidden; width: 292px; height: 62px;" allowtransparency="true" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>