‘Un món d’oportunitats: Estades al Canadá’ a la Biblioteca Singuerlín

Aquest programa, dividit en tres categories principals (Treball en Vacances, Pràctiques i Joves Professionals), permet als joves obtenir l'eina legal per anar a treballar al Canadà durant un any.

Durant una xerrada aquest dijous 27 de novembre de 16.45 a 19.30h a la Biblioteca Singuerlín Salvador Cabre s'explicarà el programa Experiència internacional al Canadà (www.canadaenespana.com), que permet tenir una experiència cultural i laboral al país.

Es donarà informació extensa sobre la iniciativa, a la vegada que es proporcionarà dades pràctiques sobre el mercat laboral al Canadà: com elaborar un CV o una carta de presentació i referències sobre com cercar i trobar feina al país.

El segon tema de la sessió serà l'Entrada Express, el nou sistema electrònic del Canadà per a la gestió de sol·licituds d'immigració econòmica, que serà llançat l'1 gener del 2015.

Aquest sistema proporcionarà més possibilitats de contractació als ocupadors canadencs mitjançant la connexió amb una reserva de treballadors qualificats internacionals que puguin satisfer les necessitats del mercat laboral del país. Consulteu el programa de la jornada d'aquest dijous 27:

  • 16:45-17h Recepció dels ponents i els usuaris.
  • 17 – 17.10h Introducció de l’acte a càrrec de Laia Tordera Roig , regidora d’Infància i Joventut, Salut i Consum de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, i Nadine Rutow, tècnica de l’oficina de Joventut i Habitatge del Consell Comarcal del Barcelonès. 
  • 17.10 – 17.25h Canadà: Horitzó d’èxit. A càrrec de Ana Berbés, Adjunta de Relacions Polítiques i Generals, Ambaixada de Canadà a Espanya.
  • 17.25 – 17.55h Visat Experiència Internacional Canadà. A càrrec de Laura Ballesteros, Agregada de Cultura i Educació, Ambaixada de Canadà a Espanya.
  • 18:00 – 19h Entrada Express,  a càrrec de Sr. Miguel Robichaud, primer secretari de l’Ambaixada del Canadà a París.
  • 19–19:20h Torn de preguntes
  • 19:30h  Cloenda.

*La sessió es retransmetrà via streaming a través del web joves.bcn.cat/bcnalmon/cat 

Participa en directe amb del hashtag #mónCanadà

Inscripcions http://barcelonesjove.net/info/agenda/de-bcn-al-m%C3%B3n-un-m%C3%B3n-doportunitats-estades-canad%C3%A0