Últim ple del mandat 2007-2011

Ahir vespre es va celebrar el darrer ple del mandat 2007-2011, un ple curt però emotiu que ha servit de comiat pels regidors i regidores que no continuaran a la propera etapa.

 

Ahir es va celebrar la darrera sessió plenària del mandat 2007-2011. Els regidors i regidores del grup municipal d'ICV-EUiA, del PP i del PSC que no continuaran al proper mandat han realitzat discursos d'agraïments i reconeixement a la feina realitzada des del consistori pels treballadors i treballadores de l'ajuntament i pels companys i companyes de legislatura.

Van excusar la seva assistència els regidors de CiU. L'alcaldessa Núria Parlon va tancar la sessió destacant la importància de "seguir treballant entre tots i totes, per garantir els valors que defineixen Santa Coloma, com son la tolerància,  la convivència i l'estima per la ciutat". En aquest sentit, l'alcaldessa va recordar que es imprescindible continuar amb "una escolta activa buscant el consens en benefici de la ciutat i la ciutadania, amb unió, templança i sentit comú, per fer entre tots i totes una Santa Coloma cada dia millor".