Tots som un! Campanya de la Creu Roja i ACI en suport a les famílies

La Creu Roja i l'Agrupació del Comerç i la Indústria, amb el suport de l'Ajuntament de Santa Coloma, posa en marxa una campanya per recollir fons per destinar-los a complementar l'alimentació de les famílies més necessitades.

Aquest dijous s'ha presentat públicament la campanya al Centre Cultural Can Sisteré, amb la presència de la presidenta de Creu Roja, Rosa Marco; el president de l'ACI, Josep Colledorns; el voluntari, Joaquin Guisado; i l'alcaldessa, Núria Parlon. Creu Roja Barcelonès Nord, amb el suport de l’Agrupació del Comerç i la Indústria (ACI), i la participació de més de 40 comerços de Santa Coloma de Gramenet, dóna sortida a la Campanya Tots Som Un!.  Aquesta acció té com a objectiu sensibilitzar i captar fons per a complementar l’alimentació de les famílies més afectades econòmicament, i que estan dins la Xarxa de Solidaritat  per a la Inclusió Social a Santa Coloma de Gramenet.

L’eix principal de la Campanya són els comerciants, ja que hauran d’informar, sensibilitzar i motivar a la participació ciutadana.  En tal sentit, els comerços participants seran identificats amb un cartell i disposaran d’un talonari amb butlletes per valor de 1€ per a oferir als clients; els diners donats seran invertits per Creu Roja en aliments bàsics.

Actualment, amb l’aprovisionament del Fondo Español de Garantía Agraria (FEGA), s’arriba a més de 300 famílies que reben productes bàsics com arròs, farina, cereals i sucre.  Creu Roja vol comptar amb la participació de la comunitat colomenca per a donar un suport més real i proper a la realitat d’aquestes famílies, dotant-les de més quantitat i més varietat de productes, a fi de garantir la dieta equilibrada i saludable per a tots els membres del nucli familiar.

Tenint en compte la situació de crisi econòmica actual, es considera força importat que la campanya arribi a la major quantitat de gent invertint el mínim de recursos econòmics, i reforçant els valors socials que es poden assolir entre tots.