Tot sobre el teu projecte web

L'Ajuntament mitjançant l'empresa municipal Grameimpuls organitza aquesta acció formativa gratuïta a partir del 5 de juliol.

Grameimpuls, en col·laboració amb els Ajuntaments de Badalona i Sant Adrià de Besòs, organitza un taller orientat a petits empresaris i autònoms, personal de màrqueting i direcció que necessiti conèixer els punts de partida d'un projecte web.  La formació tindrà lloc els dies 5, 7, 12 i 14 de juliol (de 14.30 a 16.30), al Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls (avinguda Generalitat, 99-101 de Santa Coloma de Gramenet). L'assistència serà gratuïta prèvia inscripció ja que les places són limitades.

La inscripció es pot tramitar amb el Servei de Foment Empresarial al telèfon 93 466 52 24, presencialment a l'adreça abans esmentada, o bé enviant un correu electrònic a formacue@grameimpuls.cat.  Aquesta acció es realitza amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu i està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc de Programes de suport al desenvolupament local.