Torna el Mercat de Pagès

El mercat municipal Sagarra recupera a partir d'aquest dissabte 11 la venda de fruita i verdura directa dels seus productors.

Aquest proper dissabte 11, el Mercat Sagarra recupera la presència de la venda de fruita i verdura directa dels seus productors. La cooperativa local Conreu Sereny i el pagès Carlos Zaragoza seran els encarregats d'oferir producte fresc i de proximitat (l'anomenat Km 0). Per celebrar-ho, entre les 11 i les 13 hores els més petits i petit podran gaudir de diverses activitats lúdiques. S'està treballant perquè en els pròxims mesos s'incorporin nous productors a aquest mercat de pagès.

Des de fa un temps ia través de la marca "Santa Coloma Gastronòmica" s'està treballant a la ciutat aconseguir una oferta gastronòmica local que es caracteritzi per la seva qualitat i varietat i que, sempre que es pugui, treballi el Km 0. de fet, es tracta de la filosofia slow food, a la qual pertanyen 2 locals de la ciutat (Lluerna i Armengol) com a principi a la cuina i com a eina de desenvolupament social.