Torna el Festival Sintonitzza amb la Festa Major

La nova edició del FISC incorpora enguany un cartell amb els millors directes del panorama independent actual. La Habitación Roja, Toundra, Corizonas i The last Dandies són algunes de les bandes que actuaran al parc d'Europa.

El festival de música independent FM Sintonitzza (FISC) celebra la seva desena edició a la Festa Major d'Estiu de Santa Coloma de Gramenet amb interessants directes de bandes de rock i pop alternatiu destacades.

FM Sintonitzza FISC al parc d’Europa

L’escenari que s’instal·larà al parc d’Europa s’omplirà de concerts amb el festival FM Sintonitzza (FISC), el 31 d'agost i l'1 de setembre (a partir de les 21:00 h), oferint bandes destacades del panorama musical independent.

El FISC s'ha consolidat com un dels festivals de música independent de referència a nivell estatal i que cada any aplega un gran número de persones de diferents edats que gaudeixen de bona música, a l'aire lliure, fins a la matinada.

Divendres

Parc d'Europa, a partir de les 21.00 hores.

La nova edició del FISC obre cartell amb un dels millors directes del panorama independent actual, La Habitación Roja i la seva identitat arrelada a l'indie espanyol dels 90. Les seves cançons arriben per quedar-se al teu cap. I arribats a Madrid, la banda de rock instrumental Toundra presentarà els seus experiments sonors que no perden la intensitat del post hardcore que els va fer néixer. També destaquen aquest dia els directes dels personalíssims Tilde, Anicet Lavodrama, Suîte Momo i la hiperactivitat sonora de Batidora DJ.

Actuacions:

LA HABITACIÓN ROJA

TOUNDRA

TILDE
ANICET LAVODRAMA
SUÎTE MOMO
BATIDORA DJ


Dissabte

Parc d'Europa

A partir de les 21.00 hores

Dissabte, el FISC obre amb Corizonas, resultat de la simbiosi de Los Coronas i Arizona Baby. Unint forces musicals i tropes de fans, sonaran amb The news today, un treball de cançons pròpies; el seu últim treball, (II), és un imprescindible de dalt a baix. La nit es farà rodona amb PEGASVS, The last Dandies, Dulce Pájara de Juventud, 9M LIED, Indiescabreados DJS i Sol y Sombra DJS.