Torna el Festival de Màgia, amb la 1a Gala Golfa, espectacles i un concurs per a mags

L’il·lusionisme tornarà a ser protagonista aquest divendres i durant el cap de setmana a Santa Coloma amb el 4t Festival de Màgia, que presenta un nodrit calendari d’activitats que faran volar la imaginació de grans i petits: una gran gala al Sagarra on actuaran mags de renom, el 2n Concurs de Màgia i la primera Gala Golfa són tres dels actes més destacats.

El teló s’obre aquest divendres 10 en un doble escenari de carrer: tant a la plaça de la Vila com a la plaça del Rellotge s’hi podran veure (17 h) les actuacions del mag colomenc Fleky, impulsor del festival, del divertit clown i mag argentí Carlos Adriano i del duet Brando i Silvana. També, hi haurà un espectacle de ball, a càrrec d’Amics del Baile, i el flamenc i els cavalls de Pasion Ecuestre.

Dissabte, dia 11 (a les 12.00 h, a la sala Miquelet del Sagarra, preu: 3 €), tindrà lloc el 2n concurs de màgia —per a juniors i enguany també per a sèniors—, al qual es van presentar més de 16 candidats, tot i que en van ser preseleccionats 5 a cada categoria. Aquest mateix dissabte, a les 20 h, se celebrarà al Sagarra la Gran Gala de l’Il·lusionisme Santa Coloma Màgica, on es podran veure les actuacions del Mag Edgar, guanyador del programa Pura Màgia, i dels mags Fleky, Carlos Adriano i Anahi Trebol. (Preu: 10 €, amb descomptes habituals). Al vespre (24.00 h), se celebrarà la primera Gala Golfa, al bar La Lola (pl. de la Vila, 2); una jam-session de màgia que comptarà amb actuacions de diversos artistes, com el guardonat mag val·lisoletà Óscar Escalante.  

I diumenge dia 12, l’escola de màgia 3 de Trèvol protagonitzarà la Gran Gala Infantil (11.30 h, al Mas Fonollar), amb Mag Montty, com a artista convidat. Tot seguit, la música de Pirates Rumb version clourà la festa. Els organitzadors del Festival, que compta amb el suport de l’Ajuntament i altres entitats, destinaran els diners recaptats, amb la venda d’unes varetes solidàries (3€), a l’Associació Espanyola contra el Càncer. Més informació: www. santacolomamagica.com