TMB adapta el dispositiu de transport alternatiu del tall de la línia 1 de metro a la mobilitat de la segona meitat de l’estiu

L'alcaldessa, Núria Parlon, havia mantingut una reunió amb la responsable política de TMB, Mercedes Vidal, per millorar les alternatives ofertes per aquesta empresa.

Des de el passat 25 de juliol, una llançadora de bus fa el recorregut Fondo - Clot i un segon servei continua reforçant l’eix de la Meridiana fins a Fabra i Puig.  El dispositiu de transport alternatiu dissenyat com a conseqüència del tall parcial de la L1 de metro entre Clot i Fondo s’adapta doncs  a la menor mobilitat prevista i a les diferents condicions del trànsit, especialment la capacitat de la rambla Onze de Setembre i en el cas de Santa Coloma; el Passeig Llorenç Serra. Així, fins al 30 d’agost, últim dia de suspensió del servei de metro, variarà el recorregut d’un dels dos serveis especials de bus per augmentar les opcions d’itinerari i reduir la necessitat de transbordament. Aquestes millores formen part de les mesures a pendre i que restaben pendents de les propostes de millora que l'Ajuntament va fer als responsables tècnics de TMB.