Taula rodona "L'enyorança és saludable"

L'Aula de Salut Segle XXI posarà a debat els efectes del procés migratori en la salut mental de les persones en una xerrada que es farà el dimarts 22 (18.30) al Museu Torre Balldovina.

El dimarts  22 de maig, a les 18:30 hores, a la Sala d’actes del Museu Torre Balldovina es farà la taula rodona "L'enyorança és saludable" a càrrec del Servei de Salut i Acció Comunitària de l'Ajuntament i dins del programa Aula de Salut Segle XXI.

Es posaran a debat els efectes del procés migratori en la salut mental de les persones. Què li passa a les persones, protagonistes d’un procés migratori, al cap d’uns anys? Quins són els efectes sobre la seva salut mental? Els records juguen un paper important a les nostres vides, són sempre positius?. La taula intentarà donar respostes a totes aquestes qüestions, mitjançant la paraula i la imatge.
Hi participaran el  psiquiatra, Joseba Achotegui Loizate, director del Servei d’atenció psicopatològica i psicosocial a immigrants i refugiats, de l’Hospital Sant Pere Claver i el fotògraf Joan Guerrero Luque.