Talls de trànsit aquest cap de setmana

L'asfaltat de la Rambla de Sant Sebastià i del Fondo, i una reparació de calçada a la plaça de la Vila comportaran afectacions al trànsit.

Per l'asfaltat de la Rambla Sant Sebastià i Rambla del Fondo, aquest disssabte 22 i diumenge 23 de juny, es tallarà la Rambla, des de Sicília fins a Irlanda (accés a c/ St. Lluís restringit a usuaris el dissabte 22) en sentit riu: des de les 08.00 hores del dissabte fins a la 06:00 hores del ja diumenge dia 23. Es tallarà la Rambla de Fondo i la de Sant Sebastià desde c. Beethoven fins a c.Irlanda (sentit riu). Es deixarà pas fins el carrer Sant Lluís fins a les 15h.

Afectació per reparació de la calçada de la plaça de la Vila, el dissabte 22

Per tal de reparar la calçada de la zona de la parada de bus de la plaça de la Vila (sentit riu), dissabte a partir de les 17:00 hores i fins les 22:00 hores: es tallarà el tram de plaça Vila (Llorenç Serra), entre Avinguda Generalitat i Sant Carles (sentit riu).  El trànsit es tallarà des del carrer Irlanda (pels que baixen de la Rambla) i des de Milà i Fontanals / Banús (pels que accedeixen des de Avda Generalitat). Els busos que accedeixen a la Rambla sentit riu des d’Irlanda i des de Avda Generalitat, es desviaran.