Talls de carrers i desviament del transport públic per reparació d'una conducció d'aigua a la Plaça Olimp

A causa d'una fuita important d’aigua a la canonada de transport que passa per l’Av. Francesc Macià es talla el trànsit i es desvia el servei de bus. Les obres s'allargaran fins el 4 de març.

Els serveis tècnics de l’Ajuntament de Santa Coloma han detectat una fuita important d’aigua a la canonada de transport que passa per l’Av. Francesc Macià tot just davant de la cruïlla amb C/Major (zona de la Plaça Olimp). Es tracta d’una avaria importat i s’ha de reparar de manera urgent, tant per la pèrdua i malbaratament del cabal d’aigua que es perd i es filtra a la xarxa de clavegueram, com per l’afectació (erosió i descalçament) que aquest corrent d’aigua està provocant a la base del ferm i el risc d’enfonsament del paviment i la calçada.
 
Per dur a terme aquesta actuació, és necessari, des de dimarts, 23 de febrer,  tallar dos carrils de circulació a l’Av Francesc Macià a l’alçada de la cruïlla del C/Major. S’ha proposat mantenir el sentit de circulació tant del trànsit de vehicles a motor (inclòs els busos) per l’Av Francesc Macià en sentit Av Pallaresa.

Pel que fa al sentit de circulació en sentit Pg Llorenç Serra (a l’Av Francesc Macià), només estarà permès als trams següents:
 

  • entre C/Santa Anna i Pg Llorenç Serra  estarà obert a la circulació per a tots els vehicles a motor
  • entre Av Pallaresa i C/Mare de Déu dels Àngels per als veïns, accés a pàrquings, accés a la zona de Càrrega i Descàrrega que hi ha en aquest tram de carrer i línia B15 de bus urbà

 
També es tallarà al trànsit (excepte veïns i pàrquings) el tram del C/Major entre C/d’en Baró i Av Francesc Macià.
 
Respecte del transport públic, pel que fa a les línies que circulen per Av Francesc Macià al tram entre Av Pallaresa i Pg Llorenç Serra en sentit Sant Adrià de Besós, totes les línies de bus excepte la B15 (que mantindrà el seu trajecte per C/Mare de Déu dels Àngels) es desviaran per Av Pallaresa (sentit cap al Riu Besós), Av Salzereda (sentit Sant Adrià de Besós) i Pg Llorenç Serra (sentit Plaça de la Vila). En aquest sentit de circulació dels autobusos (sentit Sant Adrià de Besós) s’anul•laran les parades de bus situades al Parc Europa (codi parada 106051) i la situada a la Plaça Olimp (codi parada 100547) per a totes les línies que hi tenen parada excepte per a la línia B15.

S’habilitarà una parada de Bus provisional (mentre duri el desviament de les línies de bus per aquesta actuació) el més a prop possible del pas de vianants de la cruïlla entre Av Pallaresa i C/Víctor Hugo.

En aquesta parada provisional tindran parada les línies desviades del seu trajecte habitual (B30, B27, B14, N6, B80 i B18). A banda, a la parada de bus situada al Pg Llorenç Serra (sentit Plaça de la Vila) entre Pg Salzereda i C/Sant Joaquim (codi de parada 001336), a més de les línies que hi tenen parada (42, B19, N9, B15) s’habilitarà una parada provisional per a aquestes línies que venen desviades (B30, B27, N6, B80 i B18).


L’obra s’iniciarà dimarts 23 a primera hora (8 del matí). Es preveu una durada de l’actuació aproximada fins el proper 4 de març.