Talls a la L1 del metro a Santa Coloma durant l'agost

Des de dilluns 13 d’agost fins al diumenge 2 de setembre (tots dos inclosos) estarà tancat el tram de la línia 1 de metro entre Santa Coloma i Fondo, en terme de Santa Coloma de Gramenet, per treballs de modernització de la infraestructura.

Aquest estiu TMB i el Departament de Territori i Sostenibilitat faran actuacions de millora i manteniment de la infraestructura en tres trams de la xarxa de metro, als extrems de les línies L1,L2 i L5, que obligaran a suspendre parcialment la circulació de trens durant deu dies, en el cas de la línia 5, i tres setmanes en els altres dos casos. Pel mateix motiu, s’interromprà la línia del Vallès d’FGC entre Provença i Sarrià un cap de setmana. Els usuaris afectats disposaran d'alternatives de transport en els horaris habituals de servei Aquests treballs s’han planificat perquè coincideixin amb les vacances d’agost, perquè en aquestes dates habitualment es produeix un descens notable de la mobilitat urbana i dels passatgers del transport públic.

Talls des de dilluns 13 d'agost fins diumenge 2 de setembre

Des del dilluns 13 d’agost fins al diumenge 2 de setembre (tots dos inclosos) estarà tancat el tram de la línia 1 de metro entre Santa Coloma i Fondo, en terme de Santa Coloma de Gramenet, per treballs de modernització de la infraestructura. La resta de la línia 1, entre Hospital de Bellvitge i Santa Coloma, funcionarà amb normalitat. Durant l’afectació del servei, els viatgers amb destinació o origen a Fondo podran fer servir la línia 9 de metro a través dels mateixos accessos, o bé desplaçar-se a peu o amb autobús regular a l'estació de Santa Coloma, que és a uns 800 metres de distància.

La suspensió del servei durant tres setmanes permetrà la substitució d'un aparell de via de tipus "bretelle" o escapament doble, que permet el canvi de via dels trens a l'entrada de l'estació de Fondo. Aquest aparell data de l'any 1994, quan es va construir aquest tram de metro, i necessita ser renovat.