Taller "Treballar a l'estranger"

El dijous 16 (17.00) es farà una sessió formativa gratuïta a la seu colomenca de la UNED adreçada a joves i estudiants que també es podrà seguir online.

La UNED a Santa Coloma de Gramenet conjuntament amb el Centre Europa Jove, conviden a joves i estudiants a participar a un proper taller formatiu sobre treballar a l'estranger que es farà el dijous 16, de 17.00 a 19.00 hores, la seu d'aquest universitat a distància, a C/Prat de la Riba, 171, de Santa Coloma.

En aquesta sessió s'explicaran les diferents opcions que tenen els i les joves per treballar a l’estranger. S’explicarà com i on buscar feina, es donarà una visió sobre el mercat laboral dels diferents països europeus i la situació de diferents sectors laborals. A més es parlarà de com s’ha de fer un CV en altres idiomes i altres recursos per informar-se i tenir tota la informació necessària per començar a treballar a l’estranger.

Qualsevol jove pot assistir presencialment o podeu veure’l en directe a través d'un ordinador amb conexió a internet. En aquest via online el taller esdevé una activitat oberta a qualsevol jove de Catalunya que mai ha tingut l’oportunitat d’assistir a un curs al seu municipi sobre aquests temes.

Podeu fer la inscripció gratuïta al taller a través d’aquest enllaç.