Taller sobre com fer la teva pàgina web

Durant el mes de maig s'organitza una formació sobre els conceptes bàsics per gestionar una botiga en línia.

Els dies 6, 8, 13, 15 i 20 de maig en horari de migdia, de 14:00 a 16:30 h, l'Ajuntament mitjançant la empresa municipal Grameimpuls, organitza al centre d'empreses Can Peixauet una formació adreçada a totes aquelles persones emprenedores i empresàries que vulguin aprendre a crear i gestionar la seva pròpia pàgina web.

Durant la formació, que estarà a càrrec de l'expert colomenc Sergi Ortiz, la persona assistent aconseguirà les habilitats necessàries per ser capaç de crear una pàgina web, un blog o un magazine i, a més, gestionar els seus continguts utilitzant el programa Wordpress.

Avui dia, fer servir totes les eines gratuïtes que ens facilita internet, es presenta com una gran oportunitat per a les persones emprenedores que volen crear el seu propi negoci, per totes les petites empreses que vulguin donar una empenta al seu projecte i aconseguir  clients i visibilitat en un àmbit geogràfic més gran. No podem oblidar que internet és el gran aparador del futur.

La formació és gratuïta però les places són limitades. Per poder assistir-hi és necessari inscriure's prèviament trucant al Servei de Foment Empresarial al telèfon 93 466 52 24, presencialment al centre o bé enviant un e-mail a l'adreça formacue(at)grameimpuls.cat.