Taller pràctic d'internet inicial per a empreses

Aquesta formació gratuïta, impulsada per l'Ajuntament, continua el dijous 20 (14.30) i s'adreça a persones empresàries que volen aprofitar els beneficis de l'era digital i encara no tenen els coneixements bàsics.

Aprendre a utilitzar el correu electrònic, saber emprar el programa de comunicació gratuït Skype, conèixer les xarxes socials més utilitzades i aprendre a obtenir un certificat digital que ens permeti presentar els impostos via telemàtica, són algunes de les habilitats digitals bàsiques que els propers dies 13 i 20 de juny de 14:30 a 16:30 es podrà fer mitjançant un taller pràctic al Centre d'Empreses Can Peixauet amb l’objectiu de conèixer els principals navegadors i cercadors.

La formació, promoguda per l'Ajuntament de Santa Coloma, serà impartida per personal intern del Servei de Foment Empresarial que  s'encarregarà d'acompanyar els assistents en el seu procès d'aprenentatge. Es recomana que cada participant vingui provist d'un ordinador portàtil per tal de poder seguir la sessió amb més facilitat i treure'n el màxim profit.

Si estàs interessat en assistir-hi pots trucar al Servei de Foment Empresarial al telèfon 93 466 52 24, inscriure't presencialment al Centre d’Empreses Can Peixauet (Avda. Generalitat, 99-101) o bé enviar un e-mail a l'adreça cue@grameimpuls.cat.  El taller és totalment gratuït i les places són limitades.