Taller participatiu 'Qui mana als nostres cossos?'

Dimarts 5 de juny al Centre de Recursos Juvenil Mas Fonollar amb motiu de la celebració del Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones, que es va commemorar el passat 28 de maig, es realitzarà de 17.30 a 20.00 un taller sota el nom “Qui mana als nostres cossos?” a càrrec de Serena Brigidi, membre de la RedCAPS, antropòloga de salut i docent de la Universitat de Vic.

Amb l’objectiu de reflexionar plegades sobre quines pressions i opressions reben les dones sobre els seus propis cossos i quins mandats de gènere recauen sobre elles, així com les seves conseqüències, s’organitza aquest taller que farà visible com les dones poden transgredir escriptures, normatives a través de diferents resistències i alternatives.

El taller acabarà amb una acció performativa, coordinada pel reporter gràfic colomenc Joan Guerrero, consistent en fotografiar a les participants portant missatges i reflexions sorgides de la trobada, escrits o bé en cartells o en el propi cos.

L’activitat és oberta però amb places limitades. Les inscripcions es poden fer al CIRD mitjançant el correu electrònic cird@gramenet.cat o bé trucant al telèfon  93 466 14 11.