Taller formatiu

L'Ajuntament mitjançant l'empresa municipal Grameimpuls organitza els dies 11 i 18 de març la sessió formativa gratuïta "Com organitzar-me amb eficàcia per ser més productiu/va". de la seva banda, l’Escola de Restauració enceta cursos de mestre de sala i sommelier.

Grameimpuls organitza els dies 11 i 18 de març el taller formatiu "Com organitzar-me amb eficàcia per ser més productiu/va" on les persones assistents aprendran tècniques d'organització per ser més eficients i millorar el seu rendiment.

La formació tindrà lloc al Centre d'Empreses de Can Peixauet en horari de 17.00 a 20.00h. L'assistència serà gratuïta prèvia inscripció que es pot tramitar en el Servei de Foment Empresarial trucant al telèfon 93 466 52 24, presencialment a l'av. Generalitat, 99-101 o bé enviant un correu a l'adreça formacue@grameimpuls.cat.

L’Escola de Restauració enceta cursos de mestre de sala i sommelier

Grameimpuls obre el termini de preinscripcions per a l’obtenció de dos certificats de professionalitat: un, sobre gestió de processos de serveis en restauració (maître), i un altre, de sommelieria.

El primer, de 620 hores (540 de formació i 80 de pràctiques en empreses), s’impartirà d’abril a octubre, i el segon, de 740 hores (660 de formació i 80 de pràctiques), es durà a terme de març a octubre.
Més informació, al carrer de Rafael de Casanova, 40, al telèfon 934661565 i a la pàgina www.restauraciosantacoloma.cat.