Taller formatiu per a gestionar les adversitats

L'Ajuntament, mitjançant l'empresa municipal Grameimpuls, organitza a partir del dijous 9 aquesta acció formativa gratuïta adreçada a les persones emprenedores.

El taller té com a objectiu desenvolupar en les persones emprenedores la seva capacitat per superar els obstacles que puguin aparèixer i, gestionar l'adversitat a través de la gestió de les emocions. És a dir, entrenar la capacitat d'alleugerir l'impacte que produeixen les situacions adverses que es viuen. Les persones participants aprendran a crear un coixí d’experiències per saber superar els obstacles, aprendre d’aquests i posar en marxa estratègies que provoquin un canvi en elles i en el futur de la seva empresa.

El taller tindrà una durada de 12 hores i s'impartirà durant el mes d'octubre els dies 9, 14, 16 i 21 de 14.00 a 16.30  i el dia 23 que serà de 14.30 a 16.30 al Centre d'Empreses Can Peixauet (av. de la  Generalitat, 99-101).

L'assistència és totalment gratuïta però les places són limitades. La inscripció pot realitzar-se a través del telèfon 93 466 52 24, presencialment al Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls, (av. de la Generalitat, 99-101) o enviant un correu electrònic amb les seves dades a l'adreça formacue@grameimpuls.cat