Taller de teatre social

Al Centre de Recursos Juvenils Mas Fonollar s'impartirà del 3 al 26 de juliol un curset gratuït de teatre social per a joves de 16 a 18 anys.

Els joves i les joves colomencs d'entre 16 i 18 anys, interessats pel teatre social i que vulguin actuar per la convivència, la pau i els drets humans es poden inscriure al taller gratuït que es farà aquest mes de juliol de 2012 a Mas Fonollar. En concret, es durà a terme dimarts i dijous, de 19 a 20.30h, del 3 al 26 de juliol. Aquesta activitat és una proposta del Grup Eirene i l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

Les inscripcions es poden fer  els dies 19,21,26 i 28 de juny, de 19 a 20h, a l’Espai per la Pau del CRJ Mas Fonollar (C/Sant Jeroni, 1). Per a més informació, espaiperlapau@gramenet.cat o grupeirene@gmail.com.

Teatre social

El teatre social és una bona eina per poder treballar aspectes relacionats amb la pau i la convivència entre les persones: permet desenvolupar les habilitats expressives de cada persona, alhora que pot ser un bon instrument per al debat dels problemes col•lectius i la recerca de solucions creatives i noviolentes a tots ells.