Suport municipal a la campanya "Casa Nostra és Casa Vostra"

Santa Coloma crida a la participació ciutadana a la manifestació d'aquest dissabte 18 (16h) a Barcelona, per demanar l'acollida de persones refugiades i immigrants.

L'alcaldessa Núria Parlon ha participat aquest dimecres a l'acte que el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, l’Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya han organitzat per visualitzar el suport del món local català a la campanya Casa Nostra Casa Vostra. Santa Coloma s'ha sumat a l'acte al Comptador Memorial “Som i serem Ciutat Refugi” de Barcelona, a la Platja de la Barceloneta, des d'on s'ha fet una crida a la participació ciutadana a la manifestació “Volem Acollir” en suport a l'acollida de persones refugiades i immigrants del proper dissabte 18 de febrer a les 16h a Plaça Urquinaona de Barcelona. A la nostra ciutat, la convocatòria és a les 15:30 hores a l'estació de metro de Santa Coloma, de la L1.

L’adhesió a aquesta campanya del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament va ser aprovada amb el vot favorable de tots els grups municipals en el darrer ple municipal, llevat del PP que s’hi va abstenir. L’Ajuntament ha facilitat a les entitats els espais de la via pública i dels edificis municipals per a la recollida de signatures de la campanya.