Sortida cultural a Andorra amb els Amics del Museu Torre Balldovina

L’Associació d’Amics del Museu Torre Balldovina ha organitzat per als dies 22, 23 i 24 de juny una ruta cultural en autocar per Andorra. A més, es posa en marxa el Casal d'estiu del Museu.

Sortida cultural a Andorra

L’Associació d’Amics del Museu Torre Balldovina ha organitzat per als dies 22, 23 i 24 de juny una ruta cultural de tres dies en autocar per Andorra, per descobrir-ne el ric seu patrimoni: el Museu del Tabac, la Casa Rull, la Farga Rossell – Centre d’Interpretació del Ferro, el Centre d’Interpretació Andorra Romànica, el Centre de Natura de la Cortinada, la Casa d’Areny – Plandolit, la Casa Cristo, el Museu de l’Electricitat... Més informació i inscripcions al Museu.

Per a més informació adreceu-vos al Museu Torre Balldovina, plaça de Pau Casals s/n, telèfon 93 385 71 42, o a museutorreballdovina@gramenet.cat.

A l’estiu fes Art

Aquest estiu, el Museu Torre Balldovina ofereix a nenes i nens la possibilitat de gaudir del temps lliure d’una forma diferent, a través de la descoberta i de l’experimentació. El casal d'estiu del Museu proposa convertir els més petits en artistes i despertar la seva creativitat a través de les diferents disciplines plàstiques: pintura, collage, fotografia, ceràmica, il·lustració, etc.

El casal està adreçat a infants de 3 a 12 anys i es realitzarà al Museu, del 25 de juny al 26 de juliol, de 9 a 13 h. Més informació al telèfon 679 434 407.