Solidaritat amb el poble belga pels atemptats a Brussel·les (Actualització 20:50))

L'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet condemna els atemptats d'aquest matí a Brussel·les i mostra el seu condol per les víctimes. Demà dimecres es guardarà un minut de silenci a les 12 del migidia a la plaça de la Vila

[21.00]

La comunitat musulmana de Santa Coloma de Gramenet, a través de diferents entitats, expressen el seu condol i solidaritat amb les víctimes de l'atemptat de Brussel·les.

[17:30]

L'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet ha convocat dos dies de dol pels atemptats de Brusel·les. Les banderes del balcó de l'Ajuntament onejen a mitja asta. Dimecres 21 de març, a les 12 del migdia, s'ha convocat a la ciutadania i als treballadors i treballadores municipals a un minut de silenci a la Plaça de la Vila.

[13:20]

L'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet vol expressar el seu condol a les famílies de les víctimes dels atemptats terroristes perpetrats aquest matí a Brussel·les. Un atac suïcida i una explosió al metro han causat, de moment, 26 morts i quasi un centenar de ferits de diferent consideració.

L'alcaldessa Núria Parlon, també ha expressat a través del seu compte de Twitter, el seu condol a les famílies de les víctimes i a l'alcalde de la ciutat, Yvan Mayeur.