S'obre el concurs de fotografia digital #Cologramers

Demà s’obre el concurs de fotografia digital #Cologramers per seleccionar les millors imatges de Santa Coloma de Gramenet.

En marxa el concurs #Cologramers

Santa Coloma de Gramenet, a 8 de maig de 2013.- L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet obre demà 9 de maig la convocatòria del concurs de fotografia digital #Cologramers amb l’objectiu que la ciutadania pugui aportar les millors fotos d’aquesta ciutat fetes a través de cameres digitals i/o disposicitius mòbils.

Les 100 millors imatges digitals seran seleccionades per un jurat i seran exposades al Centre d’Art Contemporani Can Sisteré en el marc de la propera Festa Major d’Estiu 2013.

Per participar al concurs “Cologramers”, s’han de publicar les fotos a la xarxa social Instagram, amb els hashtags o etiquetes #Cologramers i #santacoloma i, alhora, és imprescindible emplenar un formulari amb les dades del participant; formulari disponible a través del web municipal www.gramenet.cat .

El concurs està obert a tothom que vulgui partipar, del 9 de maig al 9 de juny, ambdós dies inclosos. Poden ser fotos digitals realitzades amb anterioritat a la publicació de les bases del concurs però sempre publicades dins el termini mencionat; i també poden ser fotografies realitzades del 9 de maig al 9 de juny.

Les bases del concurs i tots els detalls del mateix estan publicats al web municipal www.gramenet.cat  

Per a més informació i/o contactes:

Servei de Comunicació

Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

(Dori Morillo/Ana Belén Pérez)

93 462 40 13 / 618 045 488
comunicacio@gramenet.cat