S'inicien accions informatives per a les famílies sobre opcions educatives

«Santa Coloma orienta» és un projecte de l’Ajuntament per acompanyar l’alumnat en el procés d’elecció, en donar suport a les transicions i trajectòries personals i professionals.

El 4 de maig (Museu Torre Balldovina, 17.30 h) hi haurà la xerrada «Orienta’t en família» per a totes aquelles que tinguin alumnes de 3r i 4t d’ESO. Una tècnica explicarà com abordar aquest moment de transició vital i acadèmica. La família ha de situar-se en sintonia amb el moment vital dels seus fills i filles.

El 3 de maig (Biblioteca Singuerlín, de 10.00 a 14.00 h), joves que són referents positius del municipi projectaran la seva experiència d’èxit laboral als alumnes de 4t d’ESO.

Del 15 al 19 de maig els alumnes de batxillerat podran participar en un programa de visites a diversos centres de treball del municipi. Els qui estiguin interessats a cursar una formació relacionada s’aproparan així a la realitat del sector.
Finalment, del 2 al 12 de maig hi haurà un servei d’orientació, individualitzat i amb cita prèvia, per atendre les diferents peticions que cada centre determini. Aquest servei funcionarà també el 9 de maig (de 16.00 a 20.00 h) al CRJ Mas Fonollar.