Setmana Santa a Santa Coloma

Després del Tridu d'aquest cap de setmana, dissabte 19 (20h) arrenquen els actes amb el pregó a l'Església Major i la processó de La Borriquita diumenge 20 (11:15h).

El Tridu en honor als Titulars de la Cofradía de la Vera Cruz y Mª Stma. de los Dolores a l'Església Major ha donat aquest passat cap de setmana  el tret de sortida al actes de la Setmana Santa colomenca. Aquest dissabte 19 (20h) es farà el tradicional pregó també a l'Església Major, i el dia següent, el diumenge 20, tindrà lloc la primera processó, la de La Borriquita, a partir de les 11:15h. La Parròquia St. Joan Baptista (Iglèsia del Fondo) acollirà la celebració del Diumenge de Rams aquest dia 20 amb benedicció de Rams a la Plaça del Rellotge i Missa.

La Casa d'Aragó se suma a la celebració de la Setmana Santa amb la Trencada de l'Hora, la processó de la Borriquita i la benedicció de palmes i rams. Tots aquests actes tindran lloc el Diumenge de Rams (11.00). La processó sortirà de la seu de l'entitat, al carrer de Sant Josep, 30, i continuarà pel carrer dels Sagarra, la rambla de Sant Sebastià i el carrer d'Irlanda per acabar a la plaça de Santa Rosa.

La resta d'actes es concentraran a partir del dijous 24 (festiu local enguany a la nostra ciutat) amb la Processó del Crist de la Vera Cruz i Ntra. Sra. De la Piedad y de María Santísima de los Dolores a partir de les 20:45 hores.Tant l'Església Major com la Parròquia St. Joan Baptista acolliran fins el diumenge 27 diversos actes litúrgics, podeu consultar-los al igual que la resta d'activitats de la Setmana Santa en aquest enllaç.