Setmana de l'autocupació juvenil al Mas Fonollar

El Centre de Recursos Juvenils ha programat tres píndoles informatives dirigides a joves amb ganes d’endegar el seu propi negoci.

El CRJ Mas Fonollar de Santa Coloma (c/Mas Fonollar 1-3) ofereix aquest mes d'octubre tres sessions per conèixer els fonaments de l’emprenedoria i l’autoocupació per a persones joves amb ganes de menjar-se el món.

Dimarts 22 octubre, 18 h., Mas Fonollar. 
Què és l’emprenedoria? Tot allò que sempre has volgut saber per emprendre el teu propi negoci.
Sessió introductòria on aprendrem quins són els principals elements a tenir en compte abans de llençar-nos a emprendre el nostre propi negoci: finançament, forma jurídica, presa de decisions, etc.   

Dimecres 23 d’octubre, 18 h., Mas Fonollar
Com no ser un més? 
Taller de creativitat i innovació aplicat al món de l’empresa, on descobrirem com diferenciar-nos dels nostres competidors i treure el màxim rendiment a les nostres idees. 

Dijous 24 d’octubre, 18 h., Mas Fonollar
Ells van fer-ho…, perquè jo no?
Per finalitzar la setmana, coneixerem les experiències d’emprenedoria d’altres joves colomencs que van llençar-s’hi i avui tenen valuosos consells per als que comencen. Una forma de conèixer de primera mà que és possible fer de la teva idea, la teva empresa.

Totes les accions estan organitzades conjuntament per Grameimpuls i la Regidoria d’Infància, Joventut i Salut.Per a més informació cliqueu aquí.